top of page
Pivo se vaří ve dvounádobové nerezové varně dvourmutovým dekokčním způsobem (povařováním rmutů) a 90 minutovým chmelovarem


V žádném případě se nepoužívají sladové náhražky a ani jiné chemické antioxidanty. Po uvaření mladiny a jejím následném ochlazení mladina kvasí v otevřených nerezových kádích při maximální teplotě 10,5°C po dobu 10 – 13 dní podle druhu vyráběného piva.
Pak následuje dokvašování v klasických smaltovaných ležáckých tancích po dobu min. 30 – 90 dnů při teplotě 2°C.


Pivo se filtruje na svíčkovém křemelinovém filtru a následně se stáčí do lahví a sudů.
Stáčení probíhá do skleněných lahví 0,5 l, sudů o ibjemu 15 l, 30 l a 50 l.
Do PET lahví se stáčí pivo přímo z ležáckého tanku.



bottom of page